logo_maxbo.png

Maxbo Hallingdal første hovedsponsor

Maxbo Hallingdal ble første Hovedsponsor til Buvasstølan sti- og løypelag, gir kr. 30.000,- til foreningens planlagte investeringer de første to år!

Maxbo Hallingdal ble første Hovedsponsor til Buvasstølan sti- og løypelag, gir kr. 30.000,- til foreningens planlagte investeringer de første to år!

Foreningen oppfordrer sine medlemmer til å handle på Maxbo og bruke de andre sponsorene som kommer til.

Varehussjef Per Rune Andersen i Maxbo synes det er hyggelig å kunne bidra.
– ”Vi synes foreningen har gode ambisjoner, og ser frem til et samarbeid som er fordelaktig for alle parter”, sier Andersen.

Per Rune sier videre at han jobber med å utforme fordelsavtaler der medlemmene i Buvasstølan sti og løypelag er velkomne til å inngå gode avtaler med Maxbo Hallingdal om gode kunderabatter, fra første krone!

I tillegg søker Maxbo å opprette et løypefond, der en gitt prosentdel av handel utført av medlemmene, går til et fond f.eks. ledet av styret. Dette er gjort med hell i andre løypelag, og vil være med å identifisere deg med løypelaget når du handler, gi penger i kassa til å opprettholde gode stier og løyper, hele året.

Styret i foreningen synes det er flott at Maxbo engasjerer seg slik, og at Maxbo ønsker å utvide samarbeidet med foreningen.