Sponsorer / Hovedsponsorer

Foreningen søker sponsorer/samarbeidspartnere som bidrar til å gjøre Buvasstølan enda mer attraktive hele året.

Sponsorene får eksponering på nettsiden og gjennom Nyhetsbrev til medlemmene.  Sponsorene er leverandører av varer og tjenester til hytteeierne, og bedrifter/organisasjoner, som ønsker å bidra til en sunn samfunnsutvikling.

Utgangspunktet for en sponsoravtale bidrag på kr. 10.000,- fordelt over to år. For virksomheter som ønsker å bidra vesentlig mer (Hovedsponsor),  forhandles egne avtaler.

Kontakt oss i dag

 

Våre samarbeidspartnere!

– takk for at dere bidrar til løft for Nes Østmark!

– BSLL anbefaler sine medlemmer å gjøre bruk av deres varer og tjenester!

Informasjon om våre samarbeidspartnere følger nedenfor.

Maxbo er Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. De tilbyr byggevarer og interiørprodukter, samt maling, verktøy og sesongprodukter. Her finner du alt du trenger til oppussing, vedlikehold og nybygg. Nevne Parafin og olje?

Maxbo på Nes støtter Buvasstølan sti- og løypelag sitt arbeid og nyinvesteringer. Som medlem i BSLL får du 10-12 % rabatt på alt du handler hos Maxbo på NES. I tillegg gir Maxbo 2-3 prosent av totalbeløpet medlemmene handler for til sti- og løypelaget ved årets slutt.

Du sparer penger og støtter foreningen hver gang du handler!

Maxbo Hallingdal, avd. Nes, avd. Gol og avd. Geilo. Tlf.: 06292, www.maxbo.no

Åpningstider: mandag – torsdag 07-17, fredag 07-18 og lørdag 9-15

 

Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Her får du alt innen byggevarer, trelast og interiør, samt gulv, kjøkken, bad, varme, maling isolasjon, tak, vinduer og dører. I tillegg har Montér «Selvbyggerservice» og du får service, råd og veiledning akkurat som proffen.

Betydelige rabatter til medlemmer som registrerer seg.

Montér Nesbyen, Alfarvegen, 3540 Nesbyen. Telefon: 482 47 000. E-post: nesbyen@monter.no. Hjemmeside: http://www.monter.no/

 

Hallingdal Varme og Sanitær AS har virksomhetsområde innen vann, varme og sanitær. Vi har  godkjenning for gassinstallasjoner og er faghandler av Sunwind produkter. Sunwind leverer det meste av utstyr for hytter uten strøm og innlagt vann. Vi er faghandler for Jets vannklosett, 12V og 230V. Vi tar også på oss hele prosessen med utslippssøknad til kommunen, angående avløpsanlegg.

Alfarvegen 2, tlf.: 32 07 12 54, epost: firmapost@hallingdalvvs.no, hjemmeside: http://www.hallingdalvvs.no/butikksider/velkommen

 

Leverer nybygg, tilbygg, rehabilitering og graving. Hytteservice og scooterkjøring. God kjennskap til området og solid lokal fagkunnskap.

Tølleiv Skulason, telefon 901 82 964, Nesbyen

 

Sjur Bidne Maskin AS

Alt innen graving og sprengning.

Mobil 901 30 830, Nesbyen

 


Hallingdal Trykk ble etablert i 1993. Du finner oss nederst i Gol Sentrum.
Vi er i dag 3 ansatte med bred kompetanse. Fordelen med å være en liten bedrift er at du får direkte kontakt med den det gjelder, trykker eller designer. Nytt utstyr gjør at vi leverer høy kvalitet på produktene, og korter ned tiden på leveringen. http://www.hallingdaltrykk.no/

 

Solstad Hotell på Gol er kjent for sin gode mat og hyggelige atmosfære. Hotellet ble etablert i 1920, og ligger sentralt i Gol sentrum. Hotellet har god standard, og er godt egnet for ulike arrangementer. Vi har også egne rom for kurs og møtevirksomhet. Møtesal med plass for 40 personer, selskapsrom med bar med alle rettigheter. Kapasitet overnatting: 50 personer. Besøk vår kafeteria, kjent for sin gode hjemmelagde mat. En av de utvalgte i utvalgte spisesteder.

Solstad hotel, 3550 Gol, tlf.: 32 02 97 20, e-post: post@solstadhotell.no, hjemmeside: http://www.solstadhotell.no/

 

Vi er en tradisjonell blikkenslagerbedrift med 30 års erfaring.

Vi utfører alt innen blikkenslagerfaget:

  • Pipebeslag og takhatter
  • Takrenner og beslag
  • Takstiger og snøfangere
  • Ventilasjon og kjøling
  • Plater under peis og ovn
  • Børstet stål til innredninger
  • Varmepumper

Sportsbutikken på Gol. Alt du tenger til trening, friluft, sykkel, løp, langrenn og alpint. Fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. Alle butikkene i kjeden har et bredt vareutvalg, er lokalt tilpasset og har solid forankring i lokale aktiviteter.

Sport1 Gol holder til i Sentrumsvegen 11, tlf.: 32 07 40 27. Åpningstidene er 9-17 på hverdager, fredag 9-18 og lørdag 9-15. Sjekk utvalget på http://www.sport1.no/butikk/3550-lie-sport-og-fritid/

 

Et bilde sier mer enn tusen ord. Her er et eksempel på kjøkkeninnredning levert i 2014 til et av foreningens medlemmer.

Arne Josvanger 91 57 65 44, Bækenlia 35, 3540 Nesbyen

 

 

Nes Hus & Hyttebygg AS er et tømrerfirma som er lokalisert på Nesbyen. Vi utfører alle typer tømreroppdrag. Kom til oss med dine skisser og idéer og vi kan bistå med tegninger og byggesøknad. Nes Hus & Hyttebygg AS er også forhandler for Eksjöhus, med Hallingdal som område.

Nes Hus & Hyttebygg AS har kontor og lager i Stasjonsvegen 65 på Nesbyen. Tlf.: 971 93 933 (Tor Ove Spildrejorde)og e-post: post@nhhb.no

 

Tilbyr et utvalg av boretjenester. Blant annet brønnboring, energiboring, brønntrykking, peling, boring under vei og spesialboring.

Tlf.: 480 08 771 og 992 43 69, e-post: epost@braten-bronn.no, hjemmeside: http://www.braten-bronn.no/index.html

 

Leverer et mangfold av fritidsboliger og tilbygg. Også fritidsboliger fra Norske Hus AS som er MA Bygg’s hovedleverandør av hytter.

Besøksadresse:                                   Alfarvegen 2. ved Monter

Kontakt:

Endre Storhaug                  922 53 318           e-post:   endre@mabyggas.no

Ronnie Syversrudengen     977 75 332           e-post:  ronnie@mabyggas.no

Rune Ihle                           480 71 005           e-post:  rune@mabyggas.no

Hjemmeside:                                                        www.mabyggas.no

 

Sparebank 1 Regnskapshuset ValHall AS er et naturlig valg for de som ønsker fokus på økt lønnsomhet, fleksibilitet og kvalitetssikrede tjenester innen regnskap og økonomisk rådgivning.

Besøksadresse: Halandvegen 3A, 3540 Nesbyen, tlf.: 32 07 25 50, e-post: ejt@sb1regnskap.no, hjemmeside: www.sb1regnskap.no

 

Brønnvann er en stabil vannkilde, selv i tørkeperioder. Det gir mineralholdig vann som er godt beskyttet mot forurensning, og man slipper lange vannledninger og varmekabler siden man ofte kan bore nærme hus. Brønn & energiboring Buskerud AS gir vanngaranti.

Adresse: Nakkerudalleen 59, 3533 Tyristrand, tlf.: 916 10 500, e-post: hatan@online.no, hjemmeside: http://www.bronnboringbuskerud.no/

 


Kaugerud Brønnboring har solid kompetanse og bred erfaring innenfor de fleste former for boring, deriblant vannboringenergiboring og spesialboring. Vi streber etter å være grundige og effektive – uavhengig av størrelse på ditt prosjekt.