Nytt kart på vei

NYTT KART – NES ØSTMARK!

Gjennom prosjektet ”Et løft for Nes Østmark” med de gjennomgående rutene Eventyrløypa og Vassfarstien, har Buvasstølan sti- og løypelag  og Nes Østmark fått mange gode venner.

Vi har i dette arbeid hatt et tett samarbeid med de 3 øvrige foreningene her, Nes Østmark sti- og løypeforening, Thoenmarka hyttevelforening og Liemarka vel.

Nes kommune, Nesbyen Turist og næringsservice (NTN), Buskerud fylkeskommune, DNT Drammen & Omegn, Gjensidigestiftelsen og næringslivet i Nes har vært viktige samarbeidspartnere. Vi setter også stor pris på samarbeidet med våre naboforeninger i Gol og Flå, Søråsen løypelag og Vassfarfjellet løypelag. Samarbeidet med Golsfjellet, Langrenn i Hallingdal, Hemsedal kommune og DNT Ringerike, og DNT sentralt i Oslo, har gitt oss inspirasjon til å tenke helhet ut over egne grenser.

Endelig har vi fått ferdig kartet over hele Nes Østmark og litt til, med stier og løyper, turforslag med mer. Vi sender dere to eksemplar, og håper dere deler vår vurdering om at slikt kart bør finnes i hver hytte i området, og hos andre som grenser til og ferdes i dette flotte turområde.

Som en del av vårt prosjekt har vi allerede sendt to kart gratis til hver hytteeier i vår forening, og tilsvarende skjer de nærmeste dagen hos våre tre naboforeninger i Nes Østmark.

Apper som UT.no er bra, men et rivesikkert kart og kompass i sekken og på hytta i tillegg, kompletterer en god utrustning.

Kartet er nå å få kjøpt hos NTN og Nordli bokhandel på Nes, og hos DNT Drammen & Omegn.  Om andre skulle ha interesse av å selge kartet, ber vi om at det tas kontakt.

Flere kart kan også fås kjøpt ved å kontakte oss på post@buvatn.no.

 

Har dere spørsmål, vennligst ta kontakt.

 

Med vennlig hilsen

Buvasstølan sti og løypelag

Osmund Ueland
styreleder

 

Vedlegg: Kart Nes Østmark

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *