Foto2.jpg

Mørch Foto v/Thomas Mørch og Nes Østmark

Pressemelding og Nytt fra Nes Østmark 11.05.15.

 

 

Mørch Foto v/Thomas Mørch og Nes Østmark skal samarbeide om å presentere Vassfarstien, Eventyrløypa og naturen i Nes Østmark.

– Nes Østmark sin flotte natur vernes best gjennom bruk, fra hytteeierne og lokalbefolkningen –

 

Fotograf Thomas Mørch (29) har fotografert i ti år, og slo gjennom som Beste Fotograf i Ungdomslandskonkurrasen i 2010. Han har vunnet bil med et bilde av Vassfaret og hatt flere utstillinger. Flere priser har han også vunnet sammen med lokalavisa Hallingdølen. Et av hans bilder er nå med i den prestisjetunge ”Wildlife Photographer of the year Award”, som arrangeres av BBC og Natural History Museum (London).

Han har godt kjennskap til Vassfaret og Nes Østmark og dyrelivet der, og er veldig inspirert av villmarks forfatteren Mikkjel Fønhus.

 

”Vi har valgt fotograf Thomas Mørch som samarbeidspartner for prosjektet ”Et løft for Nes Østmark” ut fra Mørchs interesse for Vassfaret og Nes Østmark. Mørch Foto passer oss veldig bra når vi nå skal presentere Nes Østmarks gjennomgående Vassfarsti, og den gjennomgående Eventyrløypa fra grensen til Flå og til Gol.

Samarbeidet forsterker de verdiene vi ønsker å stå for, og både Vassfarstien og Eventyrløypa går gjennom de områder som Mikkjel Fønhus har tråkket og skrevet så mange bøker om.

Vi er veldig glad for at Thomas Mørch stiller opp for oss”, sier styreleder Osmund Ueland, på vegne av de fire hytteforeningene i Nes Østmark.

”Vi håper dette også skal føre til økt omsetning for Mørch Foto, gjennom salg av bilder til hytteeierne og andre”, avslutter Ueland.

 

”For meg er dette bare en ekstra ”fjær i hatten” å få være med på å presentere og gjøre kjent den flotte natur og fauna som Vassfaret og Nes Østmark har ”, sier Thomas Mørch i en kommentar.

 

Mørch Foto leverer bilder fra Vassfaret og Nes Østmark til arbeidet med å presentere og gjøre kjent Vassfarstien, Eventyrløypa og Nes Østmark generelt .

Som motytelse vil BSLL og Nes Østmark på sine nettsider og i trykksaker, markedsføre Mørch Foto  som en samarbeidspartner på linje med de bedrifter som nå støtter Nes Østmark.

 

For nærmere informasjon:

Thomas Mørch, innehaver av Mørch Foto,                                       tlf  971 94 193

Osmund Ueland, talsperson for Nes Østmark                                   tlf 416 56 001

 

Se også vedlagte bilder, nettside: www.buvatn.no og Face book.

Flere bilder, nyhetsbrev og presseoppslag kan lastes ned fra www.buvatn.no under

om oss/presse.

 

Bildetekst: 1) Fotograf Thomas Mørch.  2)Bilde fra tiurleik i Vassfaret mai 2015.

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *